Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Специфікації та ціни нової BMW 6 Series Gran Turismo

Через тиждень після презентації шостої серії німці вирішили оприлюднити ще одну порцію інформації про власне Gran Turismo, яке повинно відволікти увагу клієнтів від більш харизматичних моделей конкурентів. Доречи, в Європі BMW 6 Series Gran Turismo сперечатиметься з Mercedes-Benz CLS и Audi A7 Sportback, тому баварцям є над чим поміркувати.

Офіційний дебют BMW 6 Series Gran Turismo запланований на автосалон у Франкфурті, але вже сьогодні відомо майже все про цей поважний та серйозний автомобіль. По-перше слід зауважити, що новачок призначений для заміни не дуже популярної 5 Series GT, а по-друге це надсучасне 4-дверне купе преміум класу, яке підійде як консервативним шанувальникам бренду так і новим, більш демократичним покупцям. Таким чином, німці провели ребрендінг моделі та перелаштували відносини у всьому модельному ряді.

Оскільки BMW 6 Series GT побудовано на новій платформі, автомобіль став трохи довшим та ширшим, при цьому висота кузова зменшилась на цілих 6 см. Незважаючи на це шістка схудла на 150 кг, а корисний об’єм багажного відсіку підріс до 610 літрів.

На момент виходу серійної версії 6 Series GT можна буде замовити з двома бензиновими та одним дизельним двигуном. Модифікації з індексами 630i та 640i отримають 2-літровий 4-циліндровий мотор потужністю 155 або 6-циліндровий на 335 к.с. Модель 630d без додаткового допінгу здатна розвивати 265 к.с. при цьому споживати всього 5 літрів палива на кожні 100 км пробігу. Система повного приводу X-Drive пропонується в якості додаткового обладнання виключно на потужних версіях нової шістки. Також, в якості опцій можна отримати пневматичну підвіску та адаптивні амортизатори. 

Інтер’єр 6 Series GT створений для того щоб бути взірцем ергономіки та зручності для водія. В салоні використані досить коштовні матеріали обробки та встановлено сучасне інформаційно-розважальне обладнання.

На Європейському ринку новачок оцінений в 50 тисяч євро і це тільки початкова вартість цієї ексклюзивної моделі…

 

 

21.06.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Специфікації та ціни нової BMW 6 Series Gran Turismo

Політика конфіденційності